Welkom!

Sinds 1 februari 2020 ben ik als zelfstandig technisch adviseur verder gegaan. Het was een goed moment om in een tijd van de opkomende corona meer flexibel te kunnen zijn. Daarbij wil ik als persoon beter kunnen reageren op de wensen van wat de bouwsector nodig heeft. Ik sta open voor innovatie en maak gebruik van de ervaringen uit het verleden. Een mooie uitdaging die ik dank aan mijn vorige werkgevers; Priva Building Intelligence, de Parnassiagroep (Vastgoed) en Klictet voor hun inspiratie als ondernemende bedrijven.

Mijn ervaring komt voort uit inzetbaarheid op diverse projecten in verschillende sectoren. Voor zowel elektrotechnische – als werktuigbouwkundige installaties voor zorgvastgoed, scholen, kantoren en woningbouw en zelfs combinaties . Elke sector heeft zijn kenmerken die uitdagingen hebben en om oplossingen vragen. Deze ervaring zet ik in om regelmatig voorkomende uitdagingen snel te tackelen en unieke vraagstukken voor iedereen begrijpbaar en op tijd op te lossen.

Als adviseur richt ik me op het ondersteunen van vastgoedeigenaren en -ontwikkelaars of ondersteuning van adviesbureaus. Als flexibele kracht om projecten aan te kunnen nemen en in uitvoering te kunnen brengen. Met mijn kennis en inzicht kan ik complexe installaties realiseren die de aandacht nodig hebben van een specialist.

Daarnaast wil ik graag tijd beschikbaar houden voor kleine projecten voor woningbouw en mkb om berekeningen te maken die de keuze voor een goede installatie onderbouwen.

Heeft u als eigenaar ondersteuning nodig voor gebouwgebonden installaties? Voor studies, programma van eisen, uitwerking van definitief ontwerp, uitvoering en begeleiding bij de bouw? Laat mij weten wat ik voor u kan doen.

Ik hoor graag van u,

Arjan